Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Χρωματικές εμμονές της κόρης μας - Νέα σοδειά

Οι είκοσι μία πρώτες (με εξαίρεση την πρώτη) και οι είκοσι μία τελευταίες είναι ίδιες. Απλώς οι τελευταίες είναι μέσα σε καφέ... κάδρο.
 
























7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιεργο που δεν ζωγραφιζει φιγουρες σαφεις...

Κάπα είπε...

Φίλε Χάρρυ, το παιδί δεν μπορεί να ζωγραφίσει εσκεμμένα κάτι. Είχε φτιάξει προ καιρού ένα σπιτάκι απαίσιο. Της αρέσει να ζωγραφίζει στην τύχη και διαισθητικά, πάντα με τα δάχτυλα, αφού πρώτα τα βουτήξει στο χρώμα, πρώτα με την αφή κι ύστερα με πιτζίλισμα. Που και που πιάνει και τα πινέλα, πολύ σπάνια όμως.

Δίκτυννα είπε...

Έχω μείνει άφωνη. Η συμμετρία της αφηρημένης τέχνης της είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. Οι εικόνες της θυμίζουν έντονα Jackson Pollock και Kadinsky. Η κόρη σας είναι μεγαλοφυία. Δεν αστειεύομαι - αφήστε το παιδί να ζωγραφίζει ελεύθερα! Είμαι σιγουρη ότι με το πέρας της κετογενικής δίαιτας θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα στις μαθησιακές της επιδόσεις. Η ικανότητα επούλωσης του ανθρώπινου εγκεφάλου ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας. Σας μιλάω ειλικρινά - έχω χρόνια να αισθανθώ την συγκίνησιακή φόρτιση που αισθάνομαι βλέποντας της φωτογραφίες του παιδιού.

Kαπα είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές και την ενθάρρυνση.

Κι εμείς συγκινούμαστε που τη βλέπουμε εδώ και χρόνια να εξελίσσει αυτές τις χωματικές της εμμονές, αφού δεν μπορεί να φτιάξει και τίποτε άλλο.

Υγεία να έχετε1

Με εκτίμηση
Κάπα

paragrafos είπε...

λ

Ανώνυμος είπε...

eimai pragmatika iperoxes! sigxaritiria gia to paidi sas! :))

Ανώνυμος είπε...

Μπράβοοοοοοοο!

έξοχη ζωγραφική!

πολλά φιλιά!